a drop in the ocean, a change in the weather


.. i was praying that you and me might end up together. But it's like wishing for rain as i stand in the desert.
But I'm holding you closer than most, 'Cause you are my heaven.

naturligt ljus


Foto: Linnea Andersson (Jag)

Mitt allra första riktiga fotojobb var att fota Maxine, som är på bilderna ovan. Och dessa bilderna fotade jag på naturligt ljus, jag använde våra stora fönster i vardagsrummet och lät ljuset släppas in för fullt, och kolla vad fina bildern ablev, dom blev mjuka och ögonen blev blanka. Älskar dessa bilder! ♥

Villes Dop #2


Foton: Linnea Andersson (Jag)
Detta dopet var så himla fint! Allt var så fint tycker jag. Här är bara några av alla de bilder jag tog inne i kyrkan, men det kanske blir lite tjatigt om man lägger upp alla de här, och jag vet inte om alla gäster vill synas här eller så. Så dessa får duga. Det var en riktig utmaning att fota inne i kyrkan, för fönstret satt så högt upp så det enda ljuset jag hade att fota på var dom tända ljusen och en lampa som hängde i taket. Men det blev rätt bra ändå, ellerhur? :)

Tror det kommer ett inlägg till med bilder från dopet.
Vi hörs! ♥

for the first time


Foto: Linnea Andersson (Jag) | På bild: Ella

Julia Därth


Foto: Linnea Andersson (Jag) | Modell: Julia Därth

jag saknar dig mindre och mindre


jag har glömt dig en vacker dag.

Hej alla fina!
Usch, min bloggning är ju inte på topp direkt, men försöker ska ni veta. Det är fullt upp just nu, med träning, läxor och en massa, så där har jag ju en anledning till varför. Idag ska jag fixa en massa småsaker som måste fixas. De två självporträtten ovan tog jag i Onsdags tror jag och är tagna med min mobil (Samsung Galaxy S2) och är redigerade i appen "Fotoredigare" och även smått fixade i PS efteråt.

Aja, ni får ha en riktigt trevlig Söndag! ♥

set fire to the rain

Foto: Linnea Andersson (Jag) Modell: Maja Johnsson

Hej!
Idag har det varit skola som vanligt för mig, när jag kom hem så satte jag mig direkt med läxor, och sedan vilade jag en stund och nu har jag suttit och redigerat klart alla bilder till mina "dop-kunder" och lyssnar nu på Regina Spektor, finns det finare musik eller? Nej.
Aja, nu ska jag iallafall ta en dusch och sedan sova!
Vi hörs finisar! ♥

Villes Dop #1

Foto: Linnea Andersson
Hejsan alla finisar därute! 
Idag har jag varit ute på ett fotojobb! Mina grannar skulle döpa sitt barn och bad mig att fotografera. Det var jättekul, men samtidigt svårt för jag har aldrig fotat inne i kyrka innan. Bilderna ovan tog vi efter dopet utanför och jag har redigerat dom svartvita. Fler bilder kommer från dopet, såklart!
Ha en fin lördagskväll allihop! ♥

everybody's changing and i don't feel the same


Foto: Linnea Andersson (Jag)

Idag är det en riktigt härlig höstdag! Så jag och min vän Maja [Länk] tog oss ut i skogen med kamerorna i högsta hugg. Annars ska jag inte göra så mycket idag. Lyssnar just nu på lite musik och tänkte lägga mig ner och läsa en stund!

Ha en fin söndag finisar! ♥