mot härliga skåne


Två bilder på min älskade bebis som jag tog igår.

Om två timmar drar vi oss mot Skåne i en vecka. Jag har fixat tidsinställda inlägg för varje dag, så ni kan ändå kika in här som vanligt. Jag återkommer med vanligt bloggande om en vecka, på söndag.
Ha det så bra allihopa! :) ♥

regnig sommardag



Foto: Linnea Andersson

Idag har det varit en riktigt regnig sommardag. Det har regnat hela tiden med små korta uppehåll. Tog med mig avviebus (min vovve) ut på en promenad och knäppte ett par bilder. Varav två är ovan. Tog några på avviebus också för hon var en jätteduktig fotomodell, däremot blev hon lite trött på mig när jag skulle fota allting jag såg. Men hon höll ut och när hon kom hem så somnade hon direkt. Gud vad man kan älska sin lilla hund.
Just nu sitter jag och bara tar det lugnt, längtar efter imorgon, för då åker vi till underbara Skåne i en vecka.
Vet inte hur mycket jag kommer kunna blogga, men kommer göra ett par tidsinställda inlägg, såklart.

Ha en fortsatt trevlig Lördagskväll, vi ses imorgon! ♥

ella #2


Nikon D5100 18-55 mm
Hejsan!
Ursäkta att jag inte bloggade igår. Min kompis Maja kom hit igår och åkte nyss hem. Vi sovde över.
Vi kollade även på den sista harry potter filmen, det var supersorgligt att det var den allra sista, jag har ju vuxit upp med dom filmerna, så det känns lite tomt på något sätt. Men filmen var ju jättebra.
Idag så ska jag inte göra så mycket, jag ska packa och lite så för skåneresan som väntar imorgon.

Vi får höras senare idag! :) ♥

letters from the sky


FOTO&REDIGERING: LINNEA ANDERSSON | Bilden togs i rosengården i Blekinge.

Godmorgon alla fina!
Just nu är inte jag så fin, mitt ena öga är helt svullet och det rinner något fruktansvärt ur det. Har fått ögoninflammation, inte det roligaste direkt. Och jag får en sådan huvudvärk av det, och det gör ju inte saken bättre liksom. Men jag är på rätt så bra humör, så får väl se vad jag hittar på denna regninga sommardag.
Jag ska nog börja med att bädda sängen och packa upp väskan från Östersjö (Har inte gjort det än, kom hem i Söndags). Sedan får vi väl se vad jag hittar på.

Ni får ha en helt underbar dag! :) ♥


opera singer


Foto: Linnea Andersson | Nikon D5100 + 55 - 200 mm

Idag har jag varit i Göteborg hela dagen och nu är jag riktigt riktigt trött. Så ska faktiskt gå ner och koka lite te och sedan lägga mig och kolla på en film. Det är ju så hiskeligt varmt ute, tror jag håller på att dö. Hm, kanske tar något kallt att dricka istället.

Och förresten, jag bytte design ännu en gång. Jag kände att det rosa var inte riktigt "Linnea" så jag gjorde en grå väldigt enkel och stilren, som är mer "Linnea". Hoppas ni inte tycker den är allt för tråkig, ni får jättegärna kommentera vad ni tycker om den.

NI får iallafall ha en trevlig Onsdagkväll! :) ♥

alfons #2


Hejsan!
Nu drar jag till Göteborg över dagen. Vi ska till min lilla valps uppfödare, det ska bli trevligttrevligt!
Vi hörs när jag kommer hem ikväll nån gång?
Och btw, vad tycks om min nya design? :)

ella


Nikon D5100 + 18-55 mm
Hur söt kan man bli då?
Den översta bilden är en stor favorit!

blue eyes


Foto: Linnea Andersson | Modell: Malin K

barnfotografering


Foto: Jag | På bild: Ella

Hejsan!
För en vecka sen så sa jag ju att jag hade ett jobb framför mig, och idag utförde jag det! Mina grannar bad mig att ta ett foto på deras tre barn för att de behövde en bild i tidningen på deras nyfödde son.
Deras barn är ju så himla söta och DUKTIGA! Jag tog lite på dom ute också, som ni kan se på bilden ovan.

Just nu sitter jag och redigerar bilder till dom som jag kommer sätta över på en skiva, och ni kommer se fler bilder för jag fick tillstånd att lägga upp bilder här!
Vi hörs! ♥

lisa miskovsky


Foto: Linnea Andersson | På bild: Lisa Miskovsky Nikon D5100 + 55 - 200 mm ♥
På östersjöfestivalen så spelar det alltid artister på torgscenen. Jag kollade inte så mycket, kollade på två killar som typ sjöng nåt konstigt, Lisa Miskovsky och något kines-uppträdande. Bilder kommer så småning om.
Tyvärr så stod jag väldigt långt i från scenen, önskar att jag hade gått fram och fotat lite häftiga vinklar. Men jag hann helt enkelt inte. Men dessa två bilder tycker jag blev helt okej, med tanke på att jag stod så långt bort och att det var första gången jag fotade scenbilder.

Vad tycker ni? :)
Vi hörs lite senare!

alfons


Foto: Jag | På bild: Mitt kusinbarn Alfons, hur söt? :)
Hejsan allihopa!
Nu är jag tillbaka från blekinge. Det har varit både kul, tråkigt och sorgset. Det roliga var väl godiset (ja), tåget och att det var mysigt. Det tråkiga var att själva festivalen var rätt så tråkig. Det sorgsna är ju det som har hänt i Norge. Jag har suttit hela dagarna och lyssnat på nyheter, jag har läst på DN och Aftonbladet på nätet. Det är hemskt hela händelsen. Så jag vill säga:

Vila i frid alla som har dött i Norge. ♥

hiding my heart


finally i can see you crystal clear


vigselringar


FOTO: Jag  f/8 ISO 640 1/400 | sedan bara gjorda till svartvitt + skärpa och kontrast.

Snodde mamma och pappas vigselringar och fotade dom i våra fula blommor. Nejmen, för att vara första gången tycker jag nog att de blev helt okej.

Vad tycker ni? Ska jag satsa på bröllop? :)

mot blekinge


me. fotade med min mobil
Nu drar jag till blekinge och är där till på söndag. Kommer att sova hos farmor och farfar och kameran hänger med, för det är även östersjöfestivalen som jag hade tänkt fota.

Har ställt in ett par inlägg, så bloggen kommer inte stå helt tom.

Vi hörs när jag kommer hem igen! Ni får ha det så bra ♥

when you are up in the air you can see everything



Igår kväll så flög det förbi två luftballonger där jag bor, vad gör linnea då? Jo hon springer upp för trappen och hämtar sin älskade kamera och springer ut och fotar dom. Använde mitt teleobjektiv, och, ja ni ser ju resultatet ovan. Imorgon blir det att åka till blekinge och vara där tills på söndag. Kommer dock sakna min lilla vovve som är hemma med min älskade mamma.  På måndag (eller tisdag) har jag även ett fotojobb, åh det ska bli så kul! Mer information om det får ni på måndag.
Idag har jag varit på stan med min fina vän Amanda. Köpte ett par svarta leggins och en tröja.

Nu ska jag redigera lite bilder och packa resväskan inför blekinge!
Vi hörs! ♥

felicia #1


Foto: Jag |  Modell: Felicia E

Hejsan!
Idag har jag träffat min fina vän Felicia som ni ser på bilderna ovan. Vi hade bara en jättesnabb fotografering, men vi har tänkt ha en till i höst.

Nu ska jag städa på rummet och börja packa inför blekinge! Vi hörs ♥

tuesday


malin


Foto: Jag | Modell: Malin
Första bilderna från idag! :)

one of these days everything will escape


Foto: Jag | På bild: Maja (min lillasyster).

Godmorgon alla fina!
Idag blir det troligen att fota Malin och Maja, igen. Haha, Malin tycker det är jättekul att bli fotade medan Maja hatar det. ;) Och imorgon kanske jag ska fota min fina vän Felicia. Jag vet att det blir mycket porträttbilder nu på sistonde, men jag älskar verkligen att fota porträtt.

Nu ska jag äta lite frukost och ladda kameran!
Ha en fin måndag ♥

en vacker liten sommarflicka


Foto: jag | Modell: Malin

söndag kväll


FOTO: JAG | MODELL: LOVE J / sista bilderna på Love. Hoppas på att fota honom snart igen. :)

Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad och sedan ska jag fortsätta redigera lite bilder.
Det kanske dyker upp ett inlägg till ikväll. Men har ju gjort rätt så många idag annars. ;)

Ha en fin söndagskväll ♥

fota personligt pt 1


alla foton tagna av MIG! Är tvungen att sätta på loggor på dom, för annars så är det någon som snor dom och använder dom på stallet.se, vilket har hänt tidigare. ©

Här är första delen av "fota personligt". Ni som inte fotar hästsport kanske inte är så intresserade, men ni får gärna läsa ändå. :) De första två delarna kommer att vara hästsport, sedan kommer det vara andra "slags foton".

Jag tycker att det har blivit en alldeles för stor grej att man ska ta i rätt vinklar inom hästsportfoto. Jag tycker nästan att detta gör bilderna lite opersonliga. Själv så är jag perfektionist när det gäller foto, och det var först nu jag började experimentera med vinklar och redigering. Även att man inte får kapa tycker jag är lite tråkigt. Visste det är inte så snyggt när man kapar pyttelite, för då ser man bara att det fattas något på bilden och då försvinner helheten. Men om man kapar som exempel min sista bild, så kan det bli rätt häftigt.

Sedan tycker en del att man INTE ska ta bilder framifrån när man fotar tex hoppning. Så tyckte även jag i början, men nu när jag kollade igenom mina bilder från senaste hopptävlingen så tyckte jag faktiskt det blev skithäftigt! Lägg på lite kontrast och det blir en riktigt häftig bild!

Det man kan tänka på är att kanske stå på lite annorlunda ställen. Vinkla kameran snett/upp och ner. Ta på bara hästens överkropp eller underkropp (hovar, ben, en liten bit av svansen). Eller som jag gjorde, ta framifrån med mycket mark under.

Nästa del av "fota personligt" kommer även handla om hästsport, men då ska jag visa bilder i färg och lite mer hur man kan redigera dom och så.

Vad tycker ni om sådana här inlägg? :)

tävling hos tvspelsweb


Jag valde denna bilden för jag tycker verkligen att den speglar färgen röd!

speak from your heart



Godmorgon mina fina läsare!
Idag har jag precis som igår inte något speciellt inplanerat. Igårkväll satt jag och redigerade bilder jättelänge, så det finns en massa bilder på Malin och Maja nu och har även gjort ett inspirationsinlägg om vinklar som kommer publiceras i eftermiddag, håll utkik efter det!
Nu ska jag äta någon frukost och jag önskar er en underbar söndag :) ♥


mallan


På bild: Malin

lördag morgon



Hejsan alla fina!
Idag har jag inte mycket inplanerat. Ska bara ta det lugnt och kanske ut på en fotorunda? :)
Ha en mysig Lördag allihopa! ♥

när idag blir igår


när jag blir grå
när jag faller
orkar du för två?
när idag blir igår
kommer du att älska mig
då?

mangojuice och film

 Nu ska jag kolla på film och fylla på mitt glas med mangojuice, har "huset" för mig själv i två timmar så jag ska mysa och kolla på en film. Ha en fin torsdagskväll! :) bloggar från pappas laptop. Bilderna är från min mobil


what kind of heart doesn't look back



what kind of heart doesn't look back when your heart is screaming?

here without you


FOTO: LINNEA ANDERSSON | MODELL: LOVE J

arwen är lika med underbar


Haha, tycker första bilden är så söt. Man ser bara lite av hennes ansikte. Ni ska veta att denna busungen satt inte still, så det var riktigt svårt. Plus att det är supersvårt att fota svarta hundar! Men ja, med hennes charm gör hon bilderna underbara, enligt mig.

Arwen = Underbar. ♥

you will understand



ny design

 

Hejsan mina vänner!

Som ni ser har en del nya saker kommit upp på bloggen. Bla en ny design som jag faktiskt gillar, enkel och ljus! Vad tycker ni? :) , sedan har jag ju även skaffat weheartit som ni kan se i menyn här bredvid. Jättekul!

Ni får ha en fortsatt trevlig måndagskväll! ♥

swing


FOTO: JAG | MODELL: LOVE

före och efter


bilden är fotad i jpeg format. Men vi fotade bilderna väldigt hastigt, så jag var inte så jättenoga med inställningarna och då kan bilderna bli rätt så färglösa.

När jag redigerar så är det olika hur mycket eller hur lite. Jag går först och främst efter vilket format jag har fotat i. I Raw tycker jag själv att man behöver ändra lite saker då det blir rätt färglösa bilder.
Sedan går jag också efter vilken bild jag vill ha, vilken känsla bilden ska framge osv.
Men jag brukar inte redigera mycket mer än detta som jag gjort här. =)

min nya älskling


FOTO: LINNEA ANDERSSON (jag). Kopiering anmäls. ©

Hej alla mina fina läsare.  Som ni ser på bilderna ovanför så har jag skaffat mig en liten älskling, en Samsung galaxy s2. Först var det tänkt att jag skulle köpa en iPhone 4, men hon i butiken sa att denna var mycket bättre och jag är superdupernöjd. Den funkar jättebra och jag kan inte slita mig från den. Dessutom har den ju världens bästa skärm så man kan sitta och kolla på filmer och så i den. Rekommenderar den verkligen!
Drog fram kameran som hastigast och fotade dessa bilder.

Idag blir det födelsedagsfirande för min lillasyster som fyller 10 år! Grattis Maja!

Ha en fin dag mina vänner! ♥

love



©

carry the smile


FOTO: JAG PÅ BILD: MAXINE två gamla bilder på fotograferingen med maxine!

everything ends


FOTO: JAG, LINNEA ANDERSSON | MODELL: LOVE J

Hejsan mina vänner!
Sedan igår eftermiddag har jag varit hos min kära väninna Maja. Vi har kollat på film, badat i en mysig sjö och fotat såklart. Ska snart dit igen och då ska vi nog göra en videoblogg som vi tyvärr inte hann med denna gången.
Vi fick hennes lillebror att stå modell iallafall, och som ni ser så var han riktigt duktig.

Nu ska jag äta god mat och mysa hela kvällen lång!
Vi hörs och fler bilder kommer på Love! :D

tvspelsweb tävling


Jag är med och tävlar om en produkt för max 199:- hos Tvspelsweb jag vill vinna detta: http://www.tvspelsweb.se/reflexskarm-56cm-p-1750.html
Motivering: Bilden är tagen på en äng en varm sommardag i skåne. Älskar de blandade kontrasterna och ljuset!

no sound but the wind


FOTO: JAG | MODELL: MAJA A

Åh vilken härlig Onsdag! Nu ska jag ta mig ner för trappen och laga en riktigt god frukost.
Ha en riktigt fin dag!

me myself and i



me

fresh pair of eyes


FOTO: LINNEA ANDERSSON  MODELL: FANNY K

sträck ut din hand



FOTO: Linnea Andersson | MODELL: Maja Andersson

Nu sticker jag på grilldag med tjejerna!

quiet heart


ISO 320 f/5.6  S 1/400 foto: jag | modell: Maja Andersson (min syster)

Idag har jag fotat min lillasyster. Hon var lite oseriös men det blev ändå rätt så fina bilder. Jag lägger upp fler senare. Nu ska jag spela lite sims 2 med min syster.

Ha det bra!
L


bröllops assistent


en bild jag tog när jag fotade studentbal!

Hejsan svejsan alla !
Idag har jag varit assistent på ett bröllop där min kusin fotograferade, jag fick bära stativ o hjälpa till o så. Det var jättekul. Hade inte med mig kameran eftersom jag skulle va assistent, så därför blev det inga bilder därifrån.

Vi hörs

fredag



fredagar är härliga!